Babel scoort en geeft assist, Pröpper en Locadia gaan af

13 april 2019, 17:57

Ryan Babel heeft zich laten gelden in de Premier League. De Oranje-international was de absolute uitblinker in het duel tussen Fulham en Everton. Op Craven Cottage zorgde hij na rust met een assist mede voor de openingstreffer, terwijl hij iets dieper in de tweede helft van het duel de wedstrijd in het slot gooide met een doelpunt.

Everton versloeg de vorige speelronde nog Arsenal, maar daar was bij Fulham weinig van de merken. De thuisploeg, al zeker van degradatie, was stukken beter dan The Toffees en drukten het overwicht na rust uit. Op aangeven van Babel maakte captain Tom Cairney nog geen minuut na de hervatting het openingsdoelpunt en halverwege de tweede helft zorgde de Nederlander met een mooi schot voor de beslissing.

Brighton & Hove Albion – Bournemouth: 0-5

Een rampmiddag voor Davy Pröpper en Jürgen Locadia. De twee Nederlandse basisspelers verloren in eigen huis met pijnlijke cijfers van het Bournemouth van Nathan Aké. Mede dankzij een rode kaart in de tweede helft stokte de teller bij maar liefst 0-5. Daardoor blijft Brighton & Hove Albion nog maar nét boven de rode degradatiestreep staan.

Overige uitslagen:

Southampton – Wolverhampton Wanderes: 3-1

Burnley – Cardiff City: 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen