Kompany stopt nog niet en hoopt langer bij Man City te blijven

16 april 2019, 09:25

Vincent Kompany hangt komende zomer zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen. De 33-jarige verdediger beschikt bij Manchester City over een aflopend contract, maar hoopt op een langer verblijf. Sinds 2008 staat de Belg op de loonlijst in Manchester.

"Ik ga zeker nog een jaar voetballen", maakt Kompany in gesprek met talkSPORT kenbaar. "Ik ben hier een deel van de familie, dus zullen we met deze situatie omgaan als in een familie. Of we er nu uitkomen of niet, dat zal niks veranderen aan de relatie die ik met deze club heb. Maar een contractverlenging is nu nog geen prioriteit. Een ding is zeker: ik wil spelen en proberen om nog prijzen te pakken."

Kompany was jarenlang de rots in de branding van Manchester City, maar is door blessureleed de afgelopen seizoenen vrij weinig aan spelen toegekomen. Afgelopen zondag tegen Crystal Palace (1-3) mocht de verdediger voor het eerst in weken weer een keer opdraven. "Als je op het einde van je carrière komt, geniet je dubbel zo veel van het voetbal. En dat doe ik nu ook."

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen