Doelman Vermeer hoorde nog niks van Feyenoord: "We zien wel"

20 april 2019, 16:10

Met Kenneth Vermeer op doel probeert Feyenoord de laatste weken van het seizoen de derde plaats vast te houden. Door de blessure van jongeling Justin Bijlow en het zomerse vertrek van Brad Jones kan de ervaren doelman weer eens een seizoen met de nodige wedstrijden volbrengen. En dat na een paar lastige jaren.

De doelman, die in 2014 overkwam van Ajax, werd onder meer verhuurd aan Club Brugge en kampte geregeld met blessureleed. Daar kwam de aan het begin van het seizoen verloren concurrentiestrijd met talent Bijlow bovenop. In plaats van boos naar de pers te stappen, nam hij Bijlow als een ware mentor onderhanden. Volgens Vermeer, die in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad ingaat op het afgelopen jaar, is dat logisch. "Ik wil die jongen gewoon helpen.''

Bijlow raakte dit kalenderjaar echter geblesseerd en daardoor krijgt Vermeer weer het vertrouwen en de kans. Op bezoek bij PSV (1-1) speelde hij de beste wedstrijd van het seizoen. De teller staat dit seizoen op veertien competitieduels en daar komen er waarschijnlijk nog een paar bij. Zijn doelstellingen zijn duidelijk onder de lat voor de rest van het seizoen. "Ik wil eerst derde worden. En daarna? Ik heb nog niets gehoord van de clubleiding. Het enige wat ik kan doen, is presteren. Ik heb contractueel nog een seizoen bij Feyenoord. We zien wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen