Kampioenschap komt weer dichterbij voor winnend Barcelona

20 april 2019, 23:04

Het moet raar lopen wil FC Barcelona niet wederom kampioen van Spanje worden. De Spaanse topclub staat stevig bovenaan in La Liga en heeft zaterdag een nieuwe stap gezet richting de titel. Zaterdag werd er in Camp Nou met 2-1 gewonnen van Real Sociedad.

Barcelona won midweeks van Manchester United en maakte zaterdag geen frisse indruk. De sterren schitterden allerminst en werden nauwelijks gevaarlijk. En dus kwam het goed uit dat Clement Lenglet opstond. De Franse verdediger kopte op slag van rust de 1-0 tegen de touwen. Ook na rust had Barcelona meer balbezit, zonder echt dreigend te worden. Real Sociedad profiteerde daarvan en kwam in de 62ste minuut langszij. Juanmi kon binnenschuiven na een prachtige steekbal van Mikel Merino.

Lang bleef de 1-1 stand echter niet staan. Twee minuten daarna kwam Jordi Alba vanaf links naar binnen en schoot hij knap raak in de verre hoek: 2-1. Daar bleef het ook bij. Barcelona heeft negen punten voorsprong op Atlético Madrid. Die ploeg zegevierde zaterdag met 0-1 bij Eibar. Barcelona heeft nog zes punten nodig om weer kampioen te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen