Van Dijk gelooft nog in finale-plek en looft scorende Messi

2 mei 2019, 08:29

Hoewel Liverpool met liefst 3-0 onderuit ging woensdagavond tegen FC Barcelona, gelooft Virgil van Dijk nog in een goede afloop voor zijn ploeg. De centrale verdediger wil nog van geen wijken weten voor de finale van de Champions League. "We hebben laten zien dat we grote kansen tegen Barcelona kunnen creëren. We moeten gewoon zorgen die volgende week wél af te maken."

Dat vertelde hij tegenover de Engelse media. "We zitten nog op twee fronten in de race, veel teams zouden dolgraag in die positie willen zijn. In het voetbal is alles mogelijk. We geloven en zullen erin blijven geloven. We geven nooit op", verzekerde de aanvoerder van het Nederlands elftal.

Wel moet Liverpool dan een antwoord vinden op Lionel Messi. De kleine Argentijn was met twee doelpunten weer van heel groot belang, ook de beste speler van de Premier League kon hem niet afstoppen. Van Dijk: "Ik denk dat hij de beste speler ter wereld is", loofde hij. "Het lastige is: als wij aan het aanvallen zijn, staat hij ergens in een hoekje te chillen. Je moet zo ontzettend scherp zijn qua defensieve organisatie. We wisten dat we aan de bal gevaarlijk konden zijn via de kant waar Messi staat, maar bij balverlies zoeken ze hem en proberen ze ons te pakken op de counter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen