United kan Champions League vergeten, Chelsea derde

5 mei 2019, 17:05

Een blamage van ongelofelijk formaat voor Manchester United. Zondagmiddag kon het team van Ole Gunnar Solskjaer niet winnen van Huddersfield Town: 1-1. Daardoor is het nu zeker dat Manchester United komend seizoen niet in de Champions League speelt.

Huddersfield Town - Manchester United 1-1

Manchester United staat zesde en kon het niet permitteren om punten te laten liggen. De start van de bezoekers was goed dankzij een vroege rake knal van Scott McTominay. United trok de goede start niet door en liet weinig zien. De problemen werden groter toen Isaac Mbenza een kwartier na de pauze de 1-1 achter David De Gea schoof. United probeerde daarna orde op zaken te stellen en probeerde dat met invaller Tahith Chong. De Nederlander was nog dichtbij met een knal, net als Paul Pogba. Hij raakte de lat, maar ook de acht minuten blessuretijd hielpen Manchester United niet. Een stunt van formaat dus voor Huddersfield, dat speelde met Terence Kongolo en Juninho Bacuna en stijf onderaan staat.

Huddersfield won slechts één van de laatste 24 duels en verloor dit seizoen al 28 keer, maar was dus wel in staat op Manchester United pootje te lichten. De grootmacht kan met nog één speelronde te gaan maximaal nog vijfde worden, tenzij Arsenal later vandaag van Brighton & Hove Albion wint.

Chelsea - Watford 3-0

Na een maand niet te hebben gewonnen in de Premier League werd het zondag wel weer eens tijd voor drie punten voor Chelsea. Het team van Maurizio Sarri zou bij een zege op Watford concurrent Tottenham Hotspur passeren en de ploeg slaagde in die missie. Na een moeizame eerste helft ging het in de tweede helft los. Ruben Loftus-Cheek opende enkele minuten na de pauze de score en David Luiz maakte er amper drie minuten later 2-0 van. Ook Gonzalo Higuain kwam nog tot scoren, waardoor de derde plaats bij het ingaan van de laatste speelronde in de handen van Chelsea is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen