Sporting maakt er acht, Dost en Gudelj pikken doelpunt mee

5 mei 2019 – Marcel Keizer heeft met Sporting Portugal de tiende zege op rij geboekt. De nummer drie van de Portugese competitie liet niets over van Belenenses: 1-8. De teruggekeerde Bas Dost en Nemanja Gudelj pikten beiden hun doelpuntje mee in de monsterzege, die kon ontstaan door een vroege rode kaart bij de gastheren.

Sporting maakt er acht, Dost en Gudelj pikken doelpunt mee

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Voor Gudelj betekende het zijn eerste doelpunt in dienst van Sporting. Met een afstandsschot nam de oud-Ajacied in de 65ste minuut de 1-3 voor zijn rekening. Vanaf dat moment ging het hard met de score. Bruno Fernandes perste er in een kwartier een hattrick uit, tussendoor scoorde ook Dost. De Nederlander stond koud in het veld. Vlak voor zijn doelpunt kwam hij in de ploeg voor Luiz Phelyppe. Daarmee maakte Dost een einde aan zijn doelpuntendroogte, die mede door blessureleed is ontstaan. De spits scoorde op 17 februari voor het laatst.

De goal van Gudelj:

De zege heeft Sporting definitief de derde plaats opgeleverd. In theorie kan de club nog tweede worden, maar is dat in de praktijk onhaalbaar. Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft FC Porto zes punten meer.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd