Uitstekend Atlanta United boekt derde zege op rij onder De Boer

9 mei 2019, 03:02

Frank de Boer heeft de weg omhoog ingezet in de MLS. In de nacht van woensdag op donderdag boekte de Nederlandse coach met zijn ploeg Altanta United de derde overwinning op rij in de Amerikaanse competitie. Ditmaal was Toronto FC het slachtoffer (2-0): Hector Villalba en Julian Gressel scoorden.

De winnaar van MLS 2017 - waar Greogory van der Wiel nog niet zo lang geleden onder contract stond - moest vrijwel heel het duel het onderspit delven op bezoek bij Atlanta, dat heer en meester was. Villalba opende de score uit een voorzet, na een gehouden vrije trap. Vervolgens schoot aanvaller Jozef Martinez voor rust nog in het zijnet en raakte Villalba de paal.

Toch viel de de tweede treffer uiteindelijk ook voor De Boer, maar pas na rust. De inzet van Gressel werd van richting veranderd en vloog zodoende binnen in de korte hoek na ruim een uur voetballen. De thuisploeg bleef weliswaar dominant, maar scoorde niet meer. Door de 2-0 zege - de derde op rij - op Toronto FC stijgt de ploeg van De Boer naar de play-offplaatsen in de MLS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen