Onrust bij Bayern, dat geen uitsluitsel geeft over Kovac

12 mei 2019, 15:42

Bayern München kon zaterdag de titel veiligstellen in de Bundesliga, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij RB Leipzig. Daardoor wordt op de laatste dag van de competitie pas duidelijk wie er kampioen wordt. Na de wedstrijd van zaterdag is het weer onrustig geworden rondom Niko Kovac.

De 47-jarige trainer werd eerder dit seizoen al met een vertrek in verband gebracht, maar destijds sprak Bayern openlijk de steun uit in de oefenmeester. Dat is zaterdag niet gebeurd. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge hield zich in Duitse media namelijk op de vlakte. "Uiteindelijk moeten we allemaal presteren. Dat geldt voor de ploeg, de spelers, de directie en uiteindelijk ook de trainer", zei hij.

Kovac heeft nog een contract tot 2021, maar weet dus nog niet zeker of hij volgend seizoen ook voor de groep staat. "Ik ben geen liefhebber van dergelijke garanties", zegt Rummenigge. "En ook niet van het al te veel loven van spelers en trainer. Ik heb inmiddels vastgesteld dat het vaak tot gemakzucht leidt en dat is bij Bayern München niet het juiste pad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen