Memphis: "Op trainingen bij Lyon word ik af en toe niet geprikkeld"

2 juni 2019, 14:59

Memphis Depay heeft het uitstekend naar zijn zin bij het Nederlands elftal, waar hij één van de belangrijke kartrekkers is. Ook in het Portugese Lagos, waar Oranje zich voorbereidt op de finaleronde van de Champions League, loopt de 25-jarige aanvaller met een glimlach rond. Memphis heeft het gevoel dat hij bij Oranje wordt geprikkeld, wat hij af en toe mist bij zijn club Olympique Lyon.

"In de wedstrijden word ik nog steeds geprikkeld, maar qua trainingen af en toe niet", vertelt Memphis in gesprek met Veronica Inside. De aanvaller geeft aan dat hij ook bij Lyon met een glimlach rondloopt. "Maar hier geniet ik van de sfeer en van het niveau waarop we trainen. Je voelt een positieve energie rondom de groep. Daar geniet ik van als mens."

In het Nederlands elftal wil Memphis 'allereerst gewoon goed wil voetballen'. "Dan komt het belangrijk zijn voor het team vanzelf. Ik weet wat ik voor de spelers kan betekenen en zij weten wat ze voor mij kunnen betekenen. We zijn gewoon een hecht team aan het worden. Daar voel ik me heel erg comfortabel bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen