De Graafschap haalt oude bekende Breinburg terug

17 juni 2019, 14:39

De Graafschap heeft Gregor Breinburg terug gehaald naar Doetinchem. De middenvelder die werd opgeleid bij de club vertrok recentelijk transfervrij bij Sparta Rotterdam en komt met de Superboeren een contract voor één seizoen overeen, met de optie nog een extra jaar, bij de ploeg die afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie.

"Ik heb een heel goed gevoel bij De Graafschap", vertelt Breinburg over zijn nieuwe club, waar hij eerder ook al lang onder contract stond. "Ik heb hier twaalf jaar gespeeld en ken nog steeds veel mensen binnen de club. De steun van de supporters is ongelooflijk. Samen met hen wil ik een mooie tijd beleven, net als in het verleden. De Graafschap hoort namelijk in de Eredivisie thuis."

De inmiddels 27-jarige middenvelder begon zijn loopbaan in 2006 in Doetinchem in de jeugd en brak daar door als profvoetballer en speelde 92 officiële duels in het eerste. In 2014 stapte hij over naar NEC, waarna hij naar Sparta Rotterdam vertrok. Bij die laatste club werd zijn contract na promotie uiteindelijk niet verlengd.

"Gregor is een fysiek sterke middenvelder, die de afgelopen jaren zijn sporen heeft verdiend in de Ere- én Eerste Divisie", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Dat hij een verleden bij de club heeft, is een bijkomend voordeel. Gregor kent de club goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen