NAC heeft beet en lijft oud-Twente-speler Nacho in

24 juni 2019, 21:36

Nacho Monsalve promoveerde met FC Twente naar de Eredivisie, maar zag geen heil in een langer verblijf in Enschede. Hij heeft gekozen voor een overstap naar NAC Breda, dat juist gedegradeerd is naar de Eerste Divisie. De Spanjaard heeft maandag voor twee jaar getekend.

De verdediger heeft een optie op nog twee jaar in zijn contract. Hij hoopt net als met Twente vorig seizoen nu ook met NAC promotie af te dingen. In Enschede beschikte hij over een aflopende verbintenis. "Ik ben blij dat ik hier heb kunnen tekenen en kan niet wachten om het veld op te gaan. We hebben als team een duidelijke opdracht komend seizoen en dat is promoveren. Het afgelopen seizoen is het mij gelukt bij FC Twente, ik ben gretig om het met NAC nog een keer over te doen, met dezelfde intensiteit. Het liefst nog beter", zegt hij op de clubwebsite.

Technisch directeur Tom van den Abbeele ziet in de oud-speler van Atlético Madrid een welkome versterking. "Nacho is een fysiek sterke verdediger die eigenlijk op iedere positie in de defensie uit de voeten kan. Wij hebben hem gehaald voor in het hart van onze defensie en zien hem als een speler die er simpelweg alles aan gaat doen om de tegenstander van het scoren af te houden. Hij heeft bij Atlético Madrid een goede opleiding gehad en daarnaast veel minuten gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie het afgelopen seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen