Ten Hag blij met besloten trainingsmogelijkheid in De Lutte

25 juni 2019, 11:23

Ajax keerde maandag voor het eerst sinds 2015 weer terug in De Lutte, waar het eerder vaak de voorbereiding begon met een trainingskamp. Trainer Erik ten Hag is blij om terug te zijn op het complex in Twente, waar hij naar eigen zeggen goed in de luwte kan werken. "Trainen doen we afgezonderd, omdat we met onze speelwijze aan de gang gaan."

Dat vertelt de coach tegenover TC/Tubantia. Daarvoor is De Lutte meer geschikt dan bijvoorbeeld een locatie in Duitsland, omdat daar alles openbaar is. "We hebben gedurende het seizoen weinig tijd om te trainen, omdat we om de drie dagen een wedstrijd spelen. Dus dit zijn belangrijke weken voor ons", beseft de coach, die veel vergt van de spelers.

"We kunnen niet afgeleid worden. We zijn er om hard te werken, niet voor schouderklopjes. We willen de basis leggen voor een nieuw seizoen, waarin we weer op nul beginnen. Wat is geweest, pakt niemand ons af. Nu zijn we hongerig en willen we laten zien dat we goed bezig zijn en daarmee verdergaan." De oefenwedstrijden zijn overigens wél openbaar. Ten Hag: "En dat willen we graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen