Fortuna Sittard lijkt Semedo kwijt te raken en test Duitse keeper

25 juni 2019, 16:35

Lisandro Semedo staat voor een nieuw avontuur. Er zijn volgens dagblad de Limburgers nieuwe ontwikkelingen rond de 23-jarige Portugese aanvaller van Fortuna Sittard. Semedo had een belangrijk aandeel in de promotie van de club twee jaar geleden en in de handhaving van de Limburgers dit seizoen.

Technisch directeur Sjoerd Ars wil tegenover de krant nog weinig loslaten over de vermeende belangstelling voor de buitenspeler, behalve dat er ontwikkelingen zijn. Fortuna kan de hoofdprijs vragen voor Semedo, want hij heeft in Sittard nog een contract voor twee jaar. Dit seizoen kwam Semedo tot 28 duels in de Eredivisie, waarin hij drie keer scoorde. In het seizoen 2017/2018, waarin Fortuna promoveerde, speelde Semedo 37 wedstrijden in de Eerste Divisie en was hij vijftien keer trefzeker.

Fortuna is zelf al druk bezig met het samenstellen van de selectie voor komend seizoen. Zo test de club de komende dagen of doelman Joshua Wehking een versterking zou kunnen zijn. De 19-jarige Duitser speelde het afgelopen seizoen voor VfL Bochum in het elftal voor spelers onder de 19 jaar. Eerder kwam hij uit in de jeugdopleidingen van RB Leipzig en Arminia Bielefeld. Wehking speelde in het verleden nog kort in de jeugd van Roda JC, omdat zijn vader destijds werkzaam was in Nederland.

Bekijk in ons transferoverzicht welke spelers Fortuna Sittard al wist aan te trekken en welke spelers vertrokken uit Limburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen