NAC Breda laat Leigh op huurbasis vertrekken naar Schotland

25 juni 2019, 19:31

NAC Breda heeft Greg Leigh verhuurd aan Aberdeen. De Schotten hebben in de deal een optie tot koop bedongen op de linksback die nog een contract voor twee jaar heeft in Breda, maar niet in de plannen van trainer Ruud Brood voorkomt.

Leigh speelde pas één seizoen in Brabant. NAC nam de 24-jarige linkspoot destijds over van het Engelse Bury. Dit seizoen speelde Leigh zestien wedstrijden namens NAC en maakte daarin één doelpunt. Bovendien was hij goed voor drie assists. Hij ontpopte zicht tevens tot één van de lievelingen van het publiek en werd regelmatig toegejuicht als hij aan de bal was.

Met Leigh in de gelederen degradeerde NAC afgelopen seizoen naar de Eerste Divisie. De club legde al een aantal spelers vast in de hoop binnen een jaar weer terug te keren op het hoogste niveau. Onder meer doelman Nick Olij en verdedigers Robin Schouten en Nacho kwamen naar het Rat Verlegh Stadion. Daartegenover stond het vertrek van een karrevracht aan spelers die na de degradatie te duur of overbodig waren geworden.

Lees ookGrote leegloop bij NAC na degradatie: 16 spelers weg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen