MVV Maastricht gaat definitief in zee met verdediger Vermijl

27 juni 2019, 19:18

Het is MVV Maastricht gelukt om Marnick Vermijl vast te leggen. De club meldt donderdag via de eigen kanalen dat de 27-jarige Belg een contract heeft getekend met de looptijd van een jaar, met de optie op een extra seizoen.

De verdediger speelde afgelopen voetbaljaar ook al bij MVV, dat hem toen huurde van Preston North End FC. De oud-speler van onder meer Manchester United, Sheffield Wednesday en Scunthorpe United speelde tot op heden 29 wedstrijden voor de club en scoorde twee keer.

Trainer Ron Elsen is blij met het nieuws. "We kennen Marnick allemaal als een verdediger die goed is in het uitschakelen van zijn directe tegenstander. Marnick staat daarnaast ook bekend als een speler die op de juiste momenten de achterlijn weet te halen om aanvallend van waarde te kunnen zijn. Dit blijkt wel uit de statistieken van afgelopen seizoen waarbij Marnick goed was voor twee doelpunten en drie assists. We hebben een speler aangetrokken met de nodige ervaring en zijn erg blij met de nieuwe overeenkomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen