PSV begint oefenreeks met gelijkspel tegen FC Sion

3 juli 2019, 21:09   Bijgewerkt: 3 juli 2019, 21:15

PSV is de reeks oefenwedstrijden begonnen met een gelijkspel. De Eindhovenaren kwamen woensdagavond niet tot scoren tegen FC Sion: 0-0. Mark van Bommel zette in het Zwitserse Verbier, waar PSV zijn trainingskamp heeft belegd, twee verschillende elftallen aan het werk. Daartoe behoorden niet aanwinsten Ibrahim Afellay en Bruma.

Van Bommel startte met onder meer Sam Lammers, die vanaf 'tien' speelde. Daarnaast kreeg Steven Theunissen zijn officieuze debuut. De speler van Jong PSV speelde als linksback. De rol van aanvoerder, die na het vertrek van Luuk de Jong vacant is, ging naar Jeroen Zoet. De elf voor rust hadden de beste kansen op een doelpunt. Vooral Donyell Malen toonde zich gevaarlijk.

Na rust kregen spelers als Robbin Ruiter, Derrick Luckassen, Michal Sadilek en Mohammed Ihatteren speeltijd. Zij waren een stuk minder gevaarlijk dan hun collega's in de eerste helft. Opvallend was nog wel de invalbeurt van Bart Ramselaar. De middenvelder raakte afgelopen seizoen op een zijspoor, maar is nog altijd PSV'er. Van Bommel gebruikte hem in de laatste twintig minuten als rechtsback.

PSV oefent komende zondag tegen Nice.

Opstellingen

Eerste helft: Zoet; Dumfries, Sainsbury, Viergever, Theunissen; Rosario, Lammers, Hendrix; Bergwijn, Malen, Gakpo

Tweede helft: Ruiter; Teze, Luckassen, Soulas, De Haas; Verreth, Ihattaren, Sadilek; Aboukhlal, Piroe, Mauro

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen