Solskjaer rekent op contract De Gea en beschermt Pogba

10 juli 2019, 08:19

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer rekent op een nieuw contract voor David de Gea. De keeper heeft komende zomer een aflopend contract, maar tijdens de eerste officiële persconferentie van het nieuwe seizoen zei de coach erop te rekenen dat het spoedig rondkomt. Ook blijft de Noor gewoon op middenvelder Paul Pogba bouwen.

Dat vertelde hij tijdens het persmoment. "Ik heb al heel vaak gezegd hoe gelukkig ik ben en wij allemaal hier zijn dat David onze keeper is", glimlachte Solskjaer over de vraagstelling naar De Gea, die over een aflopend contract bezet. "We hopen dat hij hier de komende jaren nog gewoon zal blijven." Een absolute deal is er nog niet, maar de coach heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Naast De Gea ging het uiteraard ook over Pogba, die de laatste weken volop in het nieuws is. Mino Raiola uitte zijn woede dat United niet wilde meewerken aan een vertrek, maar volgens Solskjaer is er nog geen concreet bod gedaan op de middenvelder. "En hij heeft zichzelf nooit buiten het team geplaatst. Paul wil altijd spelen en geeft alles wat hij kan. Hij heeft een hart van goud. Zaakwaarnemers praten de hele tijd, maar wij hebben geen enkel bod gehad. Dát is wat telt", zei de manager over Pogba, die hij heeft gevraagd nog minimaal één seizoen te blijven.

En dat de middenvelder ruzie zou hebben met Jesse Lingard ontkent Solskjaer eveneens stellig. "Er is geschreven dat ze ruzie zouden hebben… Ik weet dat jullie journalisten hier zijn om verhalen te schrijven en kranten te verkopen. Maar er zijn geen problemen tussen beide spelers, de voorbereiding gaat tot dusver heel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen