Owen: "Ik maak mijn rentree in 2007"

Ger
22 juni 2006, 16:13

Michael Owen gaat ervan uit dat hij pas in 2007 weer zijn eerste wedstrijd zal spelen. De spits van het Engelse team raakte dinsdagavond in het groepsduel tegen Zweden zwaar geblesseerd. Hij scheurde zijn kruisband af en zal naar verwachting zes maanden nodig hebben om te herstellen.

"Ik wens het team veel succes. Pas in 2007 zal ik zelf weer in actie komen", schrijft de 26-jarige Owen in een column voor The London Times. "Niemand kan precies voorspellen hoe lang ik aan de kant sta, maar het zal vermoedelijk zes maanden in beslag nemen."

Owen heeft er vertrouwen in dat Engeland ook zonder zijn inbreng succes zal boeken in Duitsland. "Ik heb met Sven-Goran Eriksson (bondscoach van Engeland, red.) afgesproken dat ik bij de finale aanwezig zal zijn. Mijn toernooi mag dan over zijn, maar ik wil nog steeds die medaille om mijn nek."

Voor Owen is het niet de eerste keer dat hij noodgedwongen enkele maanden moet missen. Zo kwam hij afgelopen seizoen door een voetblessure nauwelijks in actie voor zijn club Newcastle United. "Ik voel me nu dan ook schuldig", laat Owen weten. "Ik denk aan de voorzitter, Freddie Shepherd, die me voor veel geld heeft gehaald van Real Madrid. En aan al die fanstastische fans die me slechts elf wedstrijden in actie hebben gezien voor Newcastle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen