Ajax-coach Ten Hag naar Manchester United? "Zou fantastisch zijn"

24 februari 2022, 21:48

Erik ten Hag (52) is in de ogen van Michael Owen de geschikte kandidaat om de nieuwe manager te worden van Manchester United. De voormalig spits van The Red Devils ging desgevraagd in op de suggestie dat de huidige coach van Ajax de nieuwe voorman zou worden bij de Premier League-grootmacht. "Hij zou fantastisch zijn voor Manchester United."

Zo reageerde Owen op BT Sport op de suggestie die op social media werd gedaan over Ten Hag als nieuwe coach van Manchester United. "Ik denk dat Manchester United iemand nodig heeft die een duidelijke een structuur biedt. Een duidelijke manier hoe hij wil gaan spelen, wat de omstandigheden ook zijn", zei de oud-aanvaller op de Engelse zender.

"Ik kijk momenteel naar Manchester United en ik heb nog steeds geen idee wat het doel is dat ze willen bereiken met hun huidige spelopvatting. Elke keer als ik naar ze kijk, krab ik mezelf achter de oren en vraag ik me af wat ze aan het doen zijn. Er ontbreekt gewoon iets momenteel bij Manchester United", analyseert Owen, die daarmee de komst van Ajax-coach Ten Hag toejuicht.

Lees ook: Ten Hag over 'Ferguson-rol': "Wat was ik bij Utrecht en Go Ahead?"

Volgens Owen zou het goed zijn als er écht iets verandert bij de Premier League-club. "Manchester United heeft zoveel geweldige managers gehad en laten we eerlijk zijn: sinds Sir Alex Ferguson heeft geen van hen het écht goed gedaan. Ja, ze hebben de League Cup en de Europa League gewonnen, dat soort dingen. Maar geen van hen heeft het écht gemaakt", vindt Owen, die benadrukt dat met David Moyes, Louis van Gaal en José Mourinho tot dusver vaak wel een grote naam werd binnengehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen