Ajax begint Champions League-seizoen tegen PAOK Saloniki

22 juli 2019, 12:22   Bijgewerkt: 22 juli 2019, 12:36

In de jacht op nieuw Champions League-succes moet Ajax eerst zien af te rekenen met PAOK Saloniki. Bij de loting voor de Champions League-voorronde werd Ajax maandagmiddag gekoppeld aan de Griekse club. Dat mag een pittige loting worden genoemd, aangezien PAOK in eigen land afgelopen seizoen twee prijzen pakte.

Ajax haalde vorig seizoen de halve finale van de Champions League, maar moet nu in de derde voorronde starten. Daarin is PAOK dus de tegenstander en dat kan een pittige loting worden genoemd. PAOK werd afgelopen seizoen kampioen van Griekenland zonder een wedstrijd te verliezen. Het won 26 duels en speelde vier keer gelijk. Daarnaast pakte het team uit Saloniki ook de nationale beker. Bij de club staat oud-Feyenoord-speler Diego Biseswar onder contract. Net als PAOK won ook Ajax afgelopen seizoen de dubbel in eigen land.

Ajax en PSV stonden drie jaar geleden ook al tegenover elkaar in de derde voorronde van de Champions League. Toen kwam Ajax als winnaar uit de bus. In Amsterdam werd het toen 1-1, waarna Ajax de uitwedstrijd met 1-2 won. In de vierde kwalificatieronde werd Ajax vervolgens uitgeschakeld door het Russische Rostov.

Ajax speelt komende zondag tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal en kan zich dan gaan storten op de competitiestart en de Champions League-duels met PAOK. De eerste duels worden op 6 of 7 augustus gespeeld, terwijl de returns een week later worden afgewerkt. Wint Ajax het tweeluik, dan plaatst het zich voor de vierde en laatste voorronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen