Frustratie bij Viergever: "Wij komen de afspraken niet na"

4 augustus 2019, 10:16

Een overwinning op FC Twente had het tij misschien kunnen keren bij PSV, maar het 1-1 gelijkspel zorgt voor veel frustratie bij de Tukkers. Verdediger Nick Viergever merkt dat zijn ploeg een verwende fase meemaakt.

Na het verlies in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en het verloren tweeluik met Basel is dit een nieuwe dreun voor PSV. Viergever zoekt een verklaring. "We komen de afspraken niet na die we maken. We krijgen beelden te zien, daar moet je dan wat mee doen. Dan moet je je inleven. Daar moeten we nog een flinke stap in maken", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Door de mindere resultaten is het vertrouwen enigszins weg bij PSV, ziet Viergever. "Je wil goed beginnen aan een wedstrijd. Als je dat niet doet, krijg je wel een tik. We zitten even niet in een lekkere flow, we moeten hier zo snel mogelijk uit zien te komen. Dat was ook de bedoeling tegen Twente." Maar door het verlies moet PSV zich weer herpakken. "We moeten nu verder, we hebben de Champions League niet gehaald. Maar je wil wel Europees voetballen. We moeten de knop omzetten en een PSV laten zien dat 90 minuten strijd levert en ook gewoon goed kan voetballen. Er zit heel veel potentie in de groep. Het komt er alleen nog niet uit."

Ben jij beter dan Mark van Bommel en Erik ten Hag? Doe mee aan deze gratis Eredivisie-game

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen