Cocu kent droomstart met overwinning bij Huddersfield Town

5 augustus 2019, 22:44

Phillip Cocu is uitstekend begonnen aan zijn klus bij Derby County. De oud-coach van PSV en Fenerbahçe zegevierde in de seizoensopener van het Championship tegen Huddersfield Town (1-2). Binnen de lijnen kwamen maandagavond vier Nederlanders in actie.

Huddersfield Town is een van de Premier League-degradanten en dus mocht Derby County aan de bak. Cocu startte in het John Smith's Stadium met Kelle Roos en Florian Jozefzoon in de basis. Aan de zijde van Huddersfield Town verschenen Terence Kongolo en Juninho Bacuna aan de aftrap. Zowel Jozefzoon en Bacuna werden in de tweede helft gewisseld.

Dat gebeurde ver na het grootste spektakel van de wedstrijd. Halverwege de eerste helft kreeg Tom Lawrence van Derby County het op zijn heupen. In de 22ste én de 25ste minuut was het raak voor de linksbuiten. De aansluitingstreffer viel vijf minuten later vanuit een strafschop die Karlan Grant benutte.

Verder dan dat kwam de thuisploeg niet en beleefde Cocu uit hoopgevende start. Mogelijk wordt de coach op korte termijn vergezeld door Wayne Rooney. Volgens Engelse media is Rooney op weg speler/assistent te worden bij The Rams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen