Karsdorp wilde naar Feyenoord: "Er is maar één club voor mij"

7 augustus 2019, 20:21

Toen Rick Karsdorp bij AS Roma te horen kreeg dat hij geen rol van betekenis zou gaan spelen in het komende seizoen, was de keuze voor de verdediger snel gemaakt. Hij wilde dolgraag terug naar Feyenoord en is blij dat de huurdeal woensdag afgerond is.

"Vorig seizoen wilde ik al terug naar Feyenoord, maar dat ging niet door. Dit seizoen was het vrij duidelijk dat Roma niet met mij verder wilde", vertelt hij aan Feyenoord TV. "Dan is er voor mij maar één club waar ik graag naar toe zou willen en daarom is mijn keuze op Feyenoord gevallen. Dit is mijn tweede thuis. Ik ben fit en voel me goed. Ik heb de hele voorbereiding van AS Roma meegedaan."

De transfer naar Feyenoord, waar hij in 2017 vertrok, kwam in hoog tempo tot stand. "Ik heb niet geslapen, want het is allemaal heel snel gegaan", vertelt Karsdorp. "Vannacht ben ik om 3.00 uur nog naar de club (AS Roma, red.) gereden om mijn voetbalschoenen te pakken en om 6.30 uur zat ik het vliegtuig. Het ging allemaal snel, maar dat maakt het ook leuk. Ik wil gewoon heel graag op het veld staan met deze jongens. Ik kijk er naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen