Marca: De Jong beste speler voorbereiding FC Barcelona

13 augustus 2019, 10:46

Frenkie de Jong is volgens de Spaanse sportkrant Marca de beste speler van de voorbereiding van FC Barcelona. De van Ajax overgekomen middenvelder kent vooralsnog geen aanpassingsproblemen bij de Spaanse grootmacht en maakte iedere oefenwedstrijd een uitstekende indruk. Aankomende vrijdag kan de Oranje-international tegen Athletic Bilbao zijn officiële debuut maken.

Marca blikt terug op de voorbereiding van de Spaans kampioen door ieder selectiespeler te belichten. Over De Jong is de sportkrant het meest positief. 'Hij was Barcelona's beste speler in de voorbereiding. De Jong heeft al voldoende bewezen waarom de club hem zo graag naar Catalonië wilde halen. Hij heeft een frisse wind in het spel gebracht. Het zou een verrassing zijn als hij vrijdagavond niet start tegen Athletic', luiden de lovende woorden.

FC Barcelona sloot afgelopen weekend de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een 4-0 oefenzege op Napoli. De Jong deed negentig minuten mee, dicteerde het spel en was goed voor een assist. Hoewel Marca een basisplaats voorspelt voor de miljoenenaankoop, belooft trainer Ernesto Valverde niet dat De Jong in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen meteen zal starten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen