Piroe ziet overgang naar Sparta wel zitten: "Het is een mooie club"

17 augustus 2019, 11:42

Joël Piroe ziet een tijdelijke overgang naar Sparta Rotterdam wel zitten. De spits van Jong PSV heeft een eerste gesprek met de promovendus gevoerd en trainer Mark van Bommel denkt dat de twintigjarige aanvaller er goed aan doet vlieguren in de Eredivisie te maken. Dus lijkt de huurtransfer slechts een kwestie van tijd.

Met een rake pegel vanaf een meter of dertig was Piroe vrijdagavond trefzeker namens Jong PSV tegen Almere City (3-2 verlies). Na de wedstrijd ging de jonge aanvaller tegenover het Eindhovens Dagblad in op de interesse van Sparta. "Ik luister goed naar Mark van Bommel. Hij heeft inderdaad aangegeven dat het voor mij goed zou zijn om spelen op Eredivisie-niveau te gaan ervaren."

"Dan voel je hoe het bijvoorbeeld is om in tegenstelling tot bij Jong PSV voor veel supporters te spelen en krijg je vaker met pers te maken, naast het feit dat het voetballen op een hoger niveau is", ging Piroe verder. De jonge aanvaller staat dus positief tegenover een huurtransfer naar Sparta. "Het is een mooie club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen