Lozano spreekt dankwoord uit: "Ik vertrek als een gelukkige man"

23 augustus 2019, 11:17   Bijgewerkt: 23 augustus 2019, 11:32

Hirving Lozano heeft in een videoboodschap afscheid genomen van PSV. De Mexicaan, die zijn loopbaan vervolgt bij Napoli, is dankbaar dat hij twee jaar speler is geweest van de Eindhovense club. Het spelen in de Champions League en de behaalde landstitel in 2018 noemt hij als zijn mooiste momenten bij PSV.

"Na twee seizoenen is mijn tijd bij PSV voorbij. Ik ga met mijn gezin naar Italië", begint de Mexicaanse aanvaller. "Ik wil alle mensen bij PSV bedanken. Het was een droom om in de Champions League te spelen. Dat lukte met PSV en dat was echt geweldig. Dat zal me altijd bijblijven. In mijn eerste jaar in de Eredivisie heb ik negentien doelpunten gemaakt. Ik was heel blij dat we thuis kampioen werden tegen Ajax. Dat was een ongelooflijk moment, echt fantastisch. Heel bijzonder. Nadat we kampioen waren geworden, werden we heel feestelijk onthaald. Het feest in de stad was onbeschrijfelijk. Iedereen was aan het zingen, juichen en springen. Dat was echt... dat deed echt iets met me. Ik kreeg er kippenvel van."

Samen met zijn gezin heeft hij genoten van zijn tijd bij PSV. "Ik was blij dat we ervan konden genieten. We voelden ons erg thuis in Eindhoven, we houden van de omgeving en van de mensen. Eindhoven is een stad die buitenlanders van over de hele wereld verwelkomt. Het heeft ons erg geholpen om optimaal te kunnen functioneren, te kunnen genieten en altijd alles te geven voor PSV. Ik wil alle fans bedanken voor hun geweldige support. Ik vertrek als een gelukkige man. Eens PSV, altijd PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen