Stegeman blij: "Of het verdiend was doet niet ter zake"

31 augustus 2019, 12:35

Na vorige week het eerste punt van het seizoen te hebben gepakt, werd vrijdag de eerste driepunter bijgeschreven door PEC Zwolle. FC Emmen werd met 1-3 opzij geschoven. Trainer John Stegeman telt zijn zegeningen.

Hij maakt zich niet druk over het feit of het wel of niet verdiend was. "We hebben drie doelpunten gemaakt en zij één, maar als je naar de kansen kijkt in de eerste helft hadden we het toen al af kunnen maken", zegt de coach tegen RTV Oost. "In de tweede helft hebben zij genoeg kansen gehad om een doelpunt te maken en om gelijk te maken. Zo open was het ook gewoon. Ik ben heel blij met de drie punten, maar of het nou wel of niet verdiend was, doet voor mij niet ter zake."

Over het veldspel van PEC Zwolle is de coach redelijk tevreden. "Bij vlagen hebben we ook goed voetbal gespeeld en als we nog beter dingen gaan uitvoeren met elkaar, kunnen we ook serieus wedstrijden gaan domineren en volhouden. En uiteindelijk ook makkelijker wedstrijden winnen." Volgende week speelt Zwolle thuis tegen RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen