Van de Looi: "Iedereen wil heel graag spelen voor Jong Oranje"

9 september 2019, 22:10

Jong Oranje heeft ook deze interlandperiode te maken met een hoop afzeggingen. Tyrell Malacia en Cody Gakpo meldden zich ziek af, terwijl Myron Boadu en Jay-Roy Grot vanwege blessures afhaakten. In het verleden is het weleens voorgekomen dat spelers zich wel erg snel afmeldden bij Jong Oranje, maar volgens Erwin van de Looi is het viertal er vanwege een legitieme reden niet bij

Het Nederlandse beloftenteam treedt dinsdag aan tegen Jong Cyprus. "We hebben een goede voorbereiding gehad. De eerste dagen waren een beetje lastig. Twee zieken, twee geblesseerden en twee door naar Oranje. Mooie dingen voor sommige spelers, jammer dat een paar moesten afvallen. Uiteindelijk hebben we een prima groep waar we de laatste dagen goed hebben getraind. We weten wat we willen doen: een hele goede start maken tegen Cyprus", aldus Van de Looi tegenover FOX Sports.

Malacia was maandag bij Feyenoord op het trainingsveld te bewonderen, maar Van de Looi is ervan overtuigd dat de linksback een goede reden hadden om zich af te melden. "Ze zijn allemaal volkomen legitiem. Er is geen één geval waarover ik ook maar een spoortje twijfel heb. Iedereen wil heel graag spelen voor Jong Oranje. We spelen leuk, doen het goed, er zit een goede sfeer in en met de faciliteiten hebben we geprobeerd een echte groep te vormen. Dat is denk ik gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen