Leipzig behoudt koppositie na gelijkspel met Bayern

14 september 2019, 20:46

Het boeiende topaffiche in Duitsland heeft geen winnaar opgeleverd. RB Leipzig en Bayern München deelden de punten na een meeslepend duel (1-1), waar Bayern via Robert Lewandowski al vroeg op voorsprong kwam en een penalty luttele secondes voor rust uiteindelijk zorgde voor een gelijkspel.

Voorafgaand waren de belangen duidelijk: RB Leipzig moest een punt pakken om de koppositie aan Bayern München te verliezen. Het leek voor de thuisploeg snel mis te gaan, want na nog geen drie minuten was het Robert Lewandowski die Leipzig stil kreeg.

Dankzij een goede actie van Yussuf Poulsen werd Lewandowski's treffer deels ongedaan gemaakt. De Deen versierde een penalty, die door Emil Forsberg werd benut. Vervolgens kreeg Leipzig de beste kansen, maar bleek Manuel Neuer een sta-in-de-weg voor de koploper van de Bundesliga.

Leipzig blijft door het gelijkspel koploper van de Bundesliga. Het gat met runner-up Borussia Dortmund is maar een punt, terwijl Bayern München en VfL Wolfsburg daar nog een punt achter zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen