Boadu en Stengs imponeren: "Ze gaan nog beter worden"

28 september 2019, 10:01

In De Kuip lieten Myron Boadu en Calvin Stengs donderdag nog maar eens zien waar ze toe in staat zijn. De talentvolle aanvallers van AZ zijn bezig aan een uitstekend seizoen, weet ook teamgenot Owen Wijndal. De verdediger geniet van zijn teamgenoten.

De achttienjarige Boadu en de twintigjarige Stengs hebben een grote toekomst voor zich, denkt Wijndal. De verdediger van Jong Oranje zag zijn teamgenoten beide scoren in Rotterdam tegen Feyenoord (0-3). "Laat Cal en Myron maar uitvechten wie de duurste wordt, ik zal het niet zijn. Zij zijn écht exceptioneel goede spelers", vertelt hij aan De Telegraaf. "Ze hebben beiden op jonge leeftijd met zware blessures moeten dealen. Het is superknap hoe zij zijn teruggekomen en wat ze nu laten zien. Maar ik zeg je: ze gaan nóg beter worden."

Wijndal is ook bezig aan een goed seizoen, weet teamgenoot Boadu. De spits looft de jonge linksback en diens mentaliteit. "Owen doet ook buiten het veld dingen waar ik veel respect voor heb. Hij doet er alles aan om topfit te zijn. En hij heeft met zijn drang en felheid het vermogen om het hele team op sleeptouw te nemen. Dat zelfverzekerde mag wel wat minder, haha. Nee hoor, het is juist goed om zo'n gozer erbij te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen