Beckenbauer: "Zelden zo'n goed Duitsland gezien"

24 juni 2006, 20:08

Franz Beckenbauer greep in de periode voorafgaand aan het WK nog elke gelegenheid aan om kritiek te spuien over Jürgen Klinsmann, maar inmiddels komt hij woorden tekort om zijn lof te uiten over het werk van de Duitse ploeg. Na het sterke optreden van de Duitsers tegen Zweden (2-0) was der Kaiser lyrisch over het spel van de equipe van Klinsmann.

"Ik heb zelden zo'n goede Duitse ploeg gezien, vooral in de eerste helft speelde Duitsland uitstekend voetbal", liet de voorzitter van het organisatiecomité van het WK weten. "De ploeg heeft een uitmuntende prestatie geleverd en heeft volledig terecht gewonnen." 

Toch kon Beckenbauer het toch niet laten om nog een kritische noot te plaatsen. In de tweede helft ging het soms iets te gelaten, vond hij. "Duitsland had ik die periode een man meer op het veld, maar hier en daar zag ik wat gemakzuchtigheid", aldus de pas getrouwde Kaiser. Duitsland speelde de gehele tweede helft met een man meer, na een rode kaart voor de Zweedse verdediger Teddy Lucic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen