Brama maakt rentree bij Twente: "Klein beetje een mooie dag"

7 oktober 2019, 09:52

Wout Brama maakte zaterdag zijn rentree bij FC Twente na ruim een half jaar afwezigheid. De middenvelder maakte direct een goede indruk en speelde negentig minuten mee bij de Tukkers, al kon hij een nederlaag tegen Sparta Rotterdam niet voorkomen. "Met de teamprestatie ben ik niet tevreden, maar voor mezelf was het toch een klein beetje een mooie dag."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. Bij zijn rentree speelde hij niet als controleur, waar Oriol Busquets in het elftal staat, maar meer aanvallend. "Bij PEC Zwolle speelde ik ooit één keer vanaf de rechterkant, maar dat was meer als tweede controleur. Dit is niet mijn favoriete positie, maar ik weet wel wat er wordt gevraagd", zo geeft Brama – die vijftien jaar als nummer zes heeft gespeeld – aan.

Desondanks haalde hij een royale voldoende en dat konden niet veel Tukkers hem nazeggen. Brama maakte bovendien direct negentig minuten vol. "Als je 33 bent speel je niet meer pijnvrij", zei hij over zijn fitheid. "Ik was wel wat gespannen. Als ik dat niet meer heb, dan stop ik moet voetballen. Dat houdt je scherp. Ik wil het niet normaal vinden om voor Twente te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen