PSV stapt mogelijk over naar Puma als kledingsponsor

15 oktober 2019, 07:42

De kans is aanwezig dat PSV na dit seizoen niet meer in de kleding van Umbro speelt. De Eindhovenaren zijn met diverse partijen in gesprek om kledingsponsor te worden van de club. Het Duitse Puma is één van de grote kanshebbers.

Beide partijen zijn in gesprek over een samenwerking. PSV speelt dit seizoen nog in kleding van Umbro, maar heeft inmiddels een aanbieding binnen van Puma. Umbro heeft nog wel de kans om die aanbieding te overtreffen, maar het is de vraag of dat gaat gebeuren. PSV wil de inkomsten uit een sponsordeal graag opvoeren, meldt het Eindhovens Dagblad.

Sportmarketing-expert Bob van Oosterhout heeft een goed gevoel bij een deal tussen PSV en Puma. Hij stelt dat PSV een belangrijke partij kan worden voor Puma. "Net zoals PSV dat voor Umbro is. Veel meer in ieder geval dan bij de grotere merken. Als club heb je bijvoorbeeld meer inspraak bij ontwerpen van kleding en ook financieel kan het interessanter zijn. Je hebt dan misschien niet het ultieme merk als partner, maar wel een heel mooie en belangrijke uitdager. De huidige autosponsor Alfa Romeo past wat dat betreft misschien ook wel beter bij PSV dan Mercedes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen