Miedema blijft maar scoren: "Dit miste ik bij Bayern München"

17 oktober 2019, 11:12

Vivianne Miedema blijft maar doelpunten maken. De spits van Arsenal scoorde woensdag in de achtste finale tegen Slavia Praag (2-5) vier maal. "Ik ben een nummer negen, dus ik moet doelpunten maken. Dit miste ik bij Bayern München", zegt de Oranje's topscorer aller tijden.

Na zes wedstrijden dit seizoen voor Arsenal staat de doelpuntenteller voor haar club al op acht treffers. "We spelen het soort voetbal dat ik wil spelen, dat helpt mij om belangrijk te zijn", zegt Miedema op het clubkanaal van The Gunners. "Dit was een van de belangrijkste redenen van mijn transfer en waarom ik het hier zo naar mijn zin heb."

Met haar doelpunten hielp Miedema haar ploeg aan een ruime zege in Tsjechië. Ondanks de geweldige uitgangpositie voor het bereiken van de kwartfinale, vindt ze dat het beter moet. "We zijn nog steeds teleurgesteld over die twee late tegendoelpunten. Een 5-2 voorsprong is natuurlijk heel behoorlijk. We weten ook dat we beter moeten, maar we hebben een erg goed team en kunnen ver komen. Je moet een beetje geluk hebben met wie je treft, maar in de Champions League kan van alles gebeuren. Zelfs als je speelt tegen betere teams."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen