PSV gewaarschuwd: "Twee weken naar dit duel toegewerkt"

18 oktober 2019, 14:10   Bijgewerkt: 18 oktober 2019, 14:16

John van den Brom leeft met vertrouwen toe naar de ontmoeting tussen FC Utrecht en PSV. De trainer van de Domstedelingen is ervan overtuigd dat zijn ploeg in een zo goed als uitverkochte Galgenwaard voor een stunt kan zorgen tegen de mede-koploper. Met een volledige fitte selectie heeft de coach kunnen toewerken naar de hervatting van de Eredivisie.

Joris van Overeem, Justin Lonwijk en Adrián Dalmau zijn weer inzetbaar. Van den Brom mist alleen de geschorste Leon Guwara tegen PSV. Het drietal kreeg gedurende de interlandperiode speeltijd in de met 3-2 verloren oefenwedstrijd tegen Almere City. "Het was geen goede wedstrijd, maar jongens die minder hebben gespeeld of terugkwamen van een blessure, hebben minuten gemaakt. Zowel Joris, Adrián als Justin trainen volledig met de groep mee en geven me weer wat extra opties", aldus Van den Brom tegen het televisiekanaal van Utrecht.

De Galgenwaard zit zo goed als vol als Utrecht zaterdag PSV ontvangt. "Het is ook lekker dat we 's avonds spelen, dat zorgt voor nog meer sfeer in het stadion. We hebben twee weken naar deze wedstrijd kunnen toewerken. Ik heb er zin in en de jongens ook. Het is mooi dat de mede-koploper op bezoek komt. Ze spelen hartstikke goed en hebben hartstikke goede aanvallers. Aan ons de taak om daar tussendoor en omheen te spelen."

Van den Brom verwacht dat Utrecht er met de steun van het publiek er een echte wedstrijd van maakt. "Met strijd, passie en beleving. We spelen lekker als we thuis spelen. Dat is altijd een extra motivatie. Daar moeten we van profiteren", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen