Babel met doelpunt belangrijk bij winnend Galatasaray

18 oktober 2019, 21:27

Galatasaray heeft de weg omhoog ingezet na drie gelijke spelen in de Turkse competitie. In eigen huis werd de verrassende nummer twee Sivasspor met 3-2 verslagen, mede dankzij een treffer van international Ryan Babel. Door de overwinning stijgt de ploeg uit Istanbul van de tiende naar de tweede plaats in de Süper Lig. 

Een kwartier voor tijd besliste Babel het duel op zijn, vooral in het begin van zijn loopbaan, kenmerkende wijze: vanaf de linkerkant kwam hij naar binnen en schoot hard via de paal binnen in de verre hoek. De pass werd verzorgd door voormalig NAC Breda-speler Ömer Bayram, die door Babel's individuele actie een assist op zijn naam kreeg.

Florin Andone had met een heerlijke knal van buiten het zestienmetergebied, anders dan Babel hoog in de verre hoek, de score geopend na ruim twintig minuten. Vlak voor de pauze verdubbelde Andone via een strafschop de score: 2-0. Voormalig PSV'er Arouna Koné zorgde na ruim een uur voetballen voor de aansluitingsrtreffer via een intikker en Erdogan Yesilyurt bracht vlak voor tijd de spanning opnieuw terug na Babel's goal, maar de zege kwam uiteindelijk niet meer in gevaar.

Door de eerste zege na drie remises op rij in de Süper Lig stijgt Galatasaray van de tiende plaats naar de tweede plek, al kan het wel door veel ploegen weer worden ingehaald dit weekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen