Barkley vraagteken voor Ajax, ook Süle en Felix 'out'

20 oktober 2019, 09:05

Chelsea moet het woensdagavond tegen Ajax mogelijk stellen zonder middenvelder Ross Barkley. De middenvelder viel zaterdag tegen Newcastle United uit met een enkelblessure en is een serieus vraagteken voor het treffen met de Amsterdammers in de groepsfase van de Champions League.

Dat liet Frank Lampard weten na de 1-0 zege op Newcastle United, die tot stand kwam toen Mateo Kovacic zijn geblesseerde ploeggenoot Barkley al was komen vervangen. Hoewel de coach over de ernst van de blessure weinig kon zeggen, kon hij ook de onduidelijkheid over de inzetbaarheid van Barkley – die namens Engeland recentelijk nog tweemaal scoorde in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije - niet wegnemen.

Süle en Felix 'out'

Ook Bayern München en Atletico Madrid kregen slecht nieuws wat blessures betreft. Niklas Süle viel tegen FC Augsburg (2-2) uit met een op het eerste gezicht zware knieblessure, die zomaar eens zou kunnen zorgen dat zijn EK van komende zomer een serieus gevaar kan worden.

Bij Atlético Madrid hield Joao Felix een pijnlijke enkel over aan het duel met Valencia: hij heeft naar verwachting een lichte kwetsuur opgelopen en ligt zo'n drie weken uit de roulatie bij de Madrilenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen