Ten Hag: "Oppassen dat het geen open wedstrijd wordt"

23 oktober 2019, 20:58

Erik ten Hag verwacht dat het publiek in de Johan Cruijff ArenA woensdagavond een wedstrijd te zien krijgt die op en neer gaat. De trainer van Ajax wil dat zijn team het tempo dicteert tegen Chelsea. "Wij moeten bepalen wanneer er wordt versneld, dan hebben we een kans tegen ze", aldus Ten Hag.

Ten Hag vindt dat Chelsea over 'geweldig veel snelheid' beschikt. "We moeten echt oppassen dat het een open wedstrijd wordt waarin de ruimtes heel groot worden, want dan zijn zij ontzettend goed", zegt de trainer tegenover Veronica. "We moeten zelf goed aan de bal zijn. Álvarez en Martínez spelen daarin een belangrijke rol. Van achteruit, maar ook in balbezit. We moeten langzaam op hun helft komen en daar lang aan de bal zijn."

Ajax won afgelopen weekend nipt van RKC Waalwijk (1-2). Na de wedstrijd bekritiseerde de trainer zijn spelers door te zeggen dat ze voor rust als elf bv'tjes speelden. "We hebben het hele seizoen gezien dat het een team is dat voor elkaar vecht. Afgelopen zaterdag was dat niet het geval, maar het gebeurt wel vaker in het seizoen dat het even niet klikt. Dan moet je zorgen dat je bij elkaar komt. Dat deden ze in de tweede helft al."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen