Ooijer: "Als je niet scoort, houdt alles op"

26 juni 2006, 01:20

"Je komt 1-0 achter en je maakt geen 1-1. Daarom verlies je." Was getekend, André Ooijer. De verdediger was er na afloop van het duel tussen Nederland en Portugal doodziek van. "Als die bal er niet in gaat, houdt alles op", analyseert hij tegen FCUpdate.nl.

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar we zijn er uit", realiseert de PSV'er zich. "Daar ben ik doodziek van. Waar het dit duel bij ons aan ontbrak? We scoorden niet, daar ontbrak het aan. Een balletje op de lat, Dirk kwam nog alleen voor de keeper...als de bal er op zulke momenten niet in gaat, houdt het op."

Over het doelpunt van Portugal, waarbij Maniche met een razendsnelle beweging langs Ooijer dook, was de verdediger kort. "Dat was een goede goal. Pauleta frommelde wat in ons zestienmetergebied en Maniche schiet de bal vervolgens geweldig in. Maargoed, dat is eigenlijk ook één van de weinige kansen die ze hebben gehad."

Na dit doelpunt trok Portugal de trucendoos open en schroomde de ploeg geen enkel middel om Nederland af te houden. "Dat weet je van te voren", moppert Ooijer. "Je weet dat Portugal alles uit de kast haalt om een voorsprong te verdedigen, ze lokken van alles uit. Wij deden dat ook, maar zij deden dat blijkbaar beter. Onsportief? Ach, het is geen amateurvoetbal, we zijn geen kleine kinderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen