'PSV wil Ooijer toevoegen aan technische staf van Schmidt'

9 juni 2020, 07:59

PSV wil André Ooijer (45) toevoegen aan de technische staf van de eerste selectie van komend seizoen. De oud-verdediger van de Eindhovenaren is een belangrijke kandidaat om naast Roger Schmidt te gaan fungeren. Ze zijn zeer tevreden over zijn inbreng als coach de laatste jaren, waardoor er voor hem vermoedelijk een belangrijke rol is weggelegd.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Van origine was het plan om Ooijer samen met Ruud van Nistelrooij PSV O18 te laten trainen, maar dat wordt vermoedelijk veranderd. De oud-international deed binnen PSV ervaring op in meerdere onderwerpen, maar wil volgend seizoen vermoedelijk weer op het veld staan in Eindhoven.

Dat doet hij in samenwerking met de nieuwe coach Schmidt en diens eigen assistent Jörn Wolf, die al werd gepresenteerd bij PSV. De verwachting is dat Schmidt naast Wolf nog enkele Duitse stafleden meeneemt naar PSV. Verder vertrekken Ruud Hesp (keeperstrainer) en Adil Ramzi (terug naar de jeugd) sowieso uit de huidige staf, waardoor er nog ruimte ligt om die verder in te vullen. Daarvoor komt mogelijk Boudewijn Zenden ook in beeld.

Lees ook: 'Van der Gaag kon ook toetreden tot technische staf van PSV'

Ooijer speelde in zijn actieve loopbaan tussen 1997 en 2006 bij PSV, waar hij in 2009 terugkeerde. Sinds 2014 is hij actief binnen PSV in diverse functies. Onder Van Bommels eerder jaar maakte hij ook al deel uit van de technische staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen