Honda traint bij Vitesse mee om fit te worden voor Spelen

31 oktober 2019, 15:57

Keisuke Honda (op archiefbeeld) traint in eerste instantie vooral mee bij Vitesse om aan zijn eigen fitheid te werken. Hoewel de middenvelder een dienstverband nergens uitsluit – dus ook niet in Arnhem – heeft hij van zijn oude bekenden Mo Allach en Leonid Slutsky de kans gekregen om ritme op te doen. Zijn doel is om de Olympische Spelen te halen volgend jaar.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Het is mijn doel om komende zomer met Japan uit te komen op de Olympische Spelen van Tokyo. Na vijf maanden individueel te hebben getraind, is het goed weer met een team te kunnen trainen. Daarvoor ben ik Vitesse dankbaar", laat hij weten na zijn eerste minuten op het veld in Arnhem. Honda kan alleen als dispensatie mee naar de Spelen en zal zijn meerwaade dus meer dan ooit moeten bewijzen. 

Lees ook: Transfervrije Honda duikt op trainingsveld van Vitesse op

Met Slutsky (voormalig trainer van CSKA Moskou) en Allach (die hem ooit naar VVV-Venlo haalde) was Vitesse de meest geschikte club om de training weer te hervatten. "Het is belangrijk dat ik hier kan trainen en aan mijn fitheid kan werken. Daar ben ik Mo en Leonid dankbaar voor", zei de Japanner, wiens contract in mei afliep in Melbourne en sindsdien zonder club zit. Eerder trainde hij ook een tijdje mee bij VVV-Venlo, maar dat liep op niets uit. Als Vitesse hem wil vastleggen, zal hij een flink salaris moeten krijgen, omdat hij een speler is van buiten de Europese Unie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen