Wormuth op zijn hoede: "Gezien dat RKC goede ploeg is"

1 november 2019, 14:01

Voor de tweede keer deze week speelt Heracles Almelo tegen RKC Waalwijk en de vorige ontmoeting in de beker was met 4-3 dan ook zeer spectaculair, toch is het een uitslag waarmee Frank Wormuth nog niet geheel gerust is op een goede afloop. "We hebben woensdag kunnen zien dat RKC een goed team is."

Dat stelt hij op de clubsite. "Ze zijn sterk aan de bal en als we ze de ruimte geven kunnen ze heel goed voetballen", aldus Wormuth, die vond dat dat laatste woensdag in het grootste deel van de wedstrijd gebeurde, met uitzondering van de beginfase. "We moeten morgen spelen zoals de eerste tien minuten van afgelopen woensdag, ze geen ruimte geven."

En dan moet het volgens Wormuth goedkomen, al waakt hij wel voor RKC. "Ik was er tegen Ajax, toen hadden ze kunnen winnen. Dat was vaker het geval dit seizoen, ik wil uiteraard niet dat wij het team zijn dat ze de eerste drie punten brengt", aldus de coach, die Jesper Drost en Mohamed Osman nog altijd moet missen en Robin Pröpper is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen