'Heerenveen wil spits: Buitink en Espejord op kandidatenlijstje'

9 november 2019, 15:51

SC Heerenveen is van plan in de winterstop een spits toe te voegen aan de selectie. Thomas Buitink (Vitesse) en Runar Espejord (Tromsø) staan op het kandidatenlijstje van de Friezen. Jens Odgaard is in de huidige selectie van Heerenveen de enige spits.

Buitink kon in de zomer ook al naar het Abe Lenstra Stadion. Maar het negentienjarige Vitesse-talent besloot voor zijn kans in Arnhem te gaan. Vooralsnog een ongelukkige keuze, want Leonid Slutsky doet amper een beroep op hem. Ook niet nadat hij vrijdag Tim Matavz passeerde voor het duel met FC Groningen. Jay-Roy Grot mocht het in de spits proberen en niet Buitink. Mogelijk dat Heerenveen in januari kan profiteren van die situatie. Volgens Voetbal International is Buitink nog steeds nadrukkelijk in beeld.

Een andere optie is de 23-jarige Espejord. Noorse media wisten eerder al te melden dat Heerenveen de aanvaller in het vizier heeft. VI weet te melden dat de Friese club diverse malen voor hem op de tribune zat. Espejord was in vijftien wedstrijden vier keer trefzeker.

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen