Stevens steunt Van Bommel: "Geef hem de tijd"

13 november 2019, 08:15

Huub Stevens vindt dat Mark van Bommel de tijd moet krijgen bij PSV. Hoewel de oefenmeester een moeilijke periode doormaakt qua resultaten en ook met de kwestie rondom Jeroen Zoet de mist in ging, stelt Stevens dat die dingen er simpelweg bijhoren. "PSV heeft jonge trainers aangesteld en daarmee weet je van tevoren dat er fouten gemaakt kunnen worden."

Dat zei hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Van teleurstellingen en fouten leer je het meest. En dat moet ook. De club moet in deze interlandperiode proberen de rijen gesloten houden en de zaak weer op de rit zien te krijgen. Logisch dat Van Bommel nu even de tijd wordt gegund, al zijn er natuurlijk wel zware klappen gevallen. Dat valt niet te ontkennen", weet ook Stevens.

Unnerstall

Ook werd de voormalig trainer van de Eindhovenaren gevraagd naar de situatie rondom Lars Unnerstall en Zoet: laatstgenoemde moest plaatsmaken voor de Duitse goalie. "Met Jeroen Zoet ging het al een tijdje minder en je moet dan kijken hoe de andere keepers het op de trainingen doen. Als zij niet echt overtuigen, was Zoet misschien nog blijven staan. Ik denk dat Unnerstall zo goed was dat Mark van Bommel niet meer om hem heen kon. Hij is ook goed, maar moet het nu wel laten zien natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen