Duitse bond schorst Abraham voor zeven (!) wedstrijden

13 november 2019, 16:07   Bijgewerkt: 13 november 2019, 16:48

David Abraham is door de Duitse voetbalbond voor liefst zeven (!) wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen zondag. De Argentijnse verdediger liep in de extra tijd van de wedstrijd de trainer van SC Freiburg, Christian Streich, met opzet omver wat uiteindelijk leidde tot een massale opstoot.

Abraham baarde vlak voor het einde van het duel opzien door Streich met een harde schouderduw tegen de grond te werken. Abraham wilde het spel snel hervatten met een ingooi, maar Streich liet de bal lopen. In een massale vechtpartij kreeg naast Abraham ook Freiburg-speler Vincenzo Grifo een  rode kaart. De DFB maakt woensdagmiddag bekend dat Abraham zeven wedstrijden wordt geschorst, wat inhoudt dat de centrumverdediger in 2019 in ieder geval niet meer in actie komt. Frankfurt gaat in beroep tegen de straf.

Voor Grifo is de DFB iets milder. De Italiaanse aanvaller is voor drie wedstrijden geschorst. Hij kreeg de rode kaart, omdat hij na het omduwen van zijn trainer op Abraham afstormde en hem aanviel. Hierdoor zou ook hij pas half december weer in actie kunnen komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen