Gewisselde Ronaldo tijdens interlandperiode gewoon inzetbaar

13 november 2019, 17:44

Cristiano Ronaldo kan donderdag gewoon in actie komen als Portugal het in de EK-kwalificatie opneemt tegen Litouwen. Dat zegt Fernando Santos daags voor de wedstrijd in het Estádio Algarve. Ronaldo werd de voorbije twee wedstrijden van Juventus gewisseld, waardoor er wat twijfels over zijn fysieke gesteldheid waren ontstaan.

De 34-jarige aanvaller van de Oude Dame werd zowel tegen Lokomotiv Moskou (1-2 winst) als tegen AC Milan (1-0) vroegtijdig naar de kant gehaald. In het duel met Milan speelde de Portugees zelfs maar 55 minuten. Volgens trainer Maurizio Sarri heeft Ronaldo al een tijdje last van zijn knie. "Als hij in een hoge intensiteit speelt of traint, raakt zijn knie uit balans", liet hij na de wedstrijd weten.

Ronaldo oogde behoorlijk gepikeerd toen Sarri hem afgelopen weekend naar de kant haalde. Volgens Italiaanse media verliet de aanvaller het stadion nog voor het laatste fluitsignaal had geklonken. Juventus heeft besloten Ronaldo niet te straffen, maar er wordt wel verwacht dat hij na de interlandperiode zijn excuses aanbiedt aan zijn teamgenoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen