PSV weet weer wat winnen is na oefenpot met Sint-Truiden

14 november 2019, 14:59

PSV heeft eindelijk weer eens een wedstrijd weten te winnen, al was het donderdagmiddag dan weliswaar een oefenduel. Het Belgische Sint-Truiden VV werd met 2-0 verslagen door treffers van Kostas Mitroglou en Jong PSV-middenvelder Claudio Gomes. Bij de Eindhovenaren speelde onder andere Ibrahim Afellay mee.

Mark van Bommel gebruikte het duel voor spelers die weinig minuten maken bij PSV. De tot dusver overbodige backs Toni Lato en Olivier Boscagli stonden in de basis, net als Mitroglou, Robbin Ruiter, Timo Baumgartl en aanvoerder Afellay. Zij werden aangevuld met spelers uit het beloftenteam. Donyell Malen, Steven Bergwijn en Jorrit Hendrix - zij hebben de training reeds hervat na hun blessures - kwamen nog niet in actie. 

Sekou Sidibe, Koen Oostenbrink en Robin Lauwers kwamen als invallers binnen de lijnen tegen de nummer elf uit de Jupiler Pro League. PSV is in de reguliere competities bezig aan een hele slechte reeks, waardoor deze zege de eerste overwinning is sinds begin oktober, toen VVV-Venlo met 4-1 aan de kant werd gezet.

Opstelling PSV: Ruiter; Lato, De Haas, Baumgartl, Wallenburg, Gomes, Mitroglou, Afellay, Mendonca, N. Thomas, Boscagli

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen