'Oranje: trainingskamp naar Lagos, oefenduel met Spanje bij rond'

21 november 2019, 07:40   Bijgewerkt: 2 december 2019, 13:01

Ronald Koeman wil zich met Oranje in Portugal voorbereiden op het Europees kampioenschap. Het is de bedoeling dat de Nederlands elftal in Lagos een trainingskamp belegt. Het Portugese kuststadje is door de jaren heen bekend terrein voor Oranje. Ook afgelopen zomer streek de ploeg neer in Lagos om zich voor te bereiden op de finaleronde van de Nations League.

Het trainingskamp is in de laatste fase van de voorbereiding op EURO2020, schrijft De Telegraaf. Vanaf mei komt de selectie van Koeman bij elkaar om toe te werken naar het EK, waarvan de poulefase op vrijdag 12 juni begint. Oranje trapt het EK twee dagen later af op zondag 14 juni. 

EK 2020: gekwalificeerde landen

Oefenduel met Spanje

In maart is de eerstvolgende interlandperiode. Dan wil Nederland in ieder geval oefenen tegen Spanje. Media uit dat land meldden woensdag al dat beide landen elkaar in de Johan Cruijff ArenA gaan treffen. Volgens de hiervoor genoemde Nederlandse ochtendkrant moeten de contracten nog getekend worden. Ook komt er waarschijnlijk nog een tweede oefeninterland in die periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen