'Schuurs en Alvarez centraal achterin, fitte Mazraoui kan starten'

27 november 2019, 07:40

Ajax start woensdagavond zeer waaraschijnlijk met Perr Schuurs en Édson Alvarez als centrale verdedigers op bezoek bij OSC Lille. Het duo vormt de vervangers van de geschorste Joël Veltman en Daley Blind, waarbij verder de rest van het elftal in tact zal blijven bij de ploeg van Erik ten Hag.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Verder wordt verwacht dat Noussair Mazraoui fit genoeg is om te starten tegen Lille, waardoor hij de voorkeur krijgt boven Sergino Dest als rechtsback. De opstelling is verder gelijk als die van de laatste duels van Ajax, waardoor Zakaria Labyad waarschijnlijk de voorkeur krijgt boven Klaas-Jan Huntelaar.

Lees ook: Ten Hag heeft puzzel gelegd: "Zo min mogelijk concessies doen"

Dat zou betekenen dat Hakim Ziyech op het middenveld staat, Labyad op de flanken en Dusan Tadic als diepste spits van de Amsterdammers. David Neres is tot de winterstop uitgeschakeld met een blessure en ontbreekt om die reden in de selectie van Ajax. 

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Álvarez, Tagliafico; Van de Beek, Martínez, Ziyech; Labyad, Tadic en Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen